Zrinski Osječko 1664 Facebook
Zrinski Osječko 1664 Facebook

Dogan zabio svoj 13. pogodak za novi trobod Zrinskog! Lideri lige stigli do okrugle desete pobjede u nizu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.02.24. | 16:28

Nezaustavljiv je slavonski sastav

Zrinski Osječko 1664 upisao je novu, desetu po redu, pobjedu u 1. NL svladavši momčad Sesveta 1-0. Jedini strijelac na utakmici bio je, a tko drugi nego li Dominik Dogan na asistenciju Brune Unušića i to tek u 81. minuti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prije toga praktički i nemamo što pretjerano atraktivno iz ovoga susreta za istaknuti. Na početku susreta, u osmoj minuti, Sesvečani su imali dobru priliku u kojoj je Topić iz voleja s ruba šesnaesterca ciljao na gol, ali lopta je otišla pored njega. Zrinski je prvu šansu stvorio tek nakon pola sata igre, ali je taj pokušaj Ćubela otišao u korner i na odmor smo otišli bez promjene rezultata.l

U nastavku smo vidjeli jedan novi, goropadni Zrinski. Kontru u 59. minuti povukao je Dogan, ali je Vukasović uspio loptu poslati u korner, no u 67. minuti je jurjevački sastav opet zaprijetio. Marin Stanić je poslao dugačku lotpu sa svog gola, a ona je nošena vjetrom skoro i ušla u gol, no na kraju ipak preskočila njegov okvir.

Nakon silnih izmjena u narednih 10-ak minuta napokon smo vidjeli i taj jedini gol! Bio je to prvi udarac u sam okvir Sesveta. Nakon što je Unušić ubacio, Dogan je glavom loptu skrenio u mrežu za svoj 13. pogodak ove sezone.

Momčad Zrinskog je u posljendjih 11 utakmica primila samo jedan gol.

U drugom susretu je Jarun odigrao 2-2 s BSK Bijelim Brdom.

Sutra su na rasporedu Dugopolje - Šibenik (12.50) i Cibalia - Orijent (15.00), dok će kolo završiti Dubrava - Vukovar 1991 (25. veljače 12.30) i Croatia Zmijavci - Solin (25. veljače, 15.00).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zrinski Osječko 1664Prva nogometna ligaSesvete

Ostale Vijesti