Dobre vijesti za Dinamo uoči ogleda s Atalantom

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.11.19. | 09:57

Modri imaju razloga za optimizam.

Nogometaši zagrebačkog Dinama u petaksu odigrali neriješeno u najvećem hrvatskom derbiju protiv Hajduka (1-1), iako su naočigled svih zaslužili pobjedu. Igrači i sam trener Nenad Bjelica bili su razočarani rezultatom, ali sama igra dovoljan je zalog za optimizam uoči odlaska u Milano gdje će ih u utorak ugostiti Atalanta u sklopu petog kola Lige prvaka.

Modrima bi se za taj susret trebao vratiti Arijan Ademi, a vjerojatno i Mario Gavranović te Amer Gojak, iako to još nije potvrđeno. Oni su pošteđeni od nastupa protiv Splićana u petak te će se još pratiti razvoj situacije s njihovim zdravljem.

Međutim, još razloga za optimizam postoji među dinamovcima. Naime, nastup jednog od bitnih igrača Talijana je pod velikim upitnikom, a riječ je o golgeteru Duvanu Zapati.

Kolumbijac je izostavljen iz sastava za nastup protiv Juventusa ovog vikenda i još je vrlo upitan za ogled s Modrima u utorak. Trener Gian Piero Gasperini nije htio riskirati s 28-godišnjim napadačem te ga je ostavio  na kućnoj njezi.

S druge strane, od prve minute protiv Stare dame zaigrat će povratnik Luis Muriel koji je ove sezone postigao osam golova u Serie A. Dok je Zapata na šest prvenstvenih golova, a jedan je zabio u Ligi prvaka.

Spomenimo da se trener Bianconera, Maurizio Sarri, uoči utakmice s Atalantom složio s tvrdnjom Pepa Guardiole kako je „igranje protiv Atalante kao odlazak kod zubara“. Sarri je rekao da je to najbolji opis.

 

 

 


Tagovi

Luis MurielDuvan Zapata

Ostale Vijesti