Piroschka Van De Wouw / Reuters
Piroschka Van De Wouw / Reuters

Dobre vijesti za Dalića, trener Feyenoorda dao naslutiti da bi se Ivanušec mogao vratiti brže od očekivanog

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.09.23. | 09:44

Objasnio je odluku kluba.

Luka Ivanušec sjajno je krenuo u Feyenoordu nakon transfera iz zagrebačkog Dinama. Upisao je gol i asistenciju, ali je već na trećoj utakmici za novi klub morao biti zamijenjen zbog ozljede gležnja. Ivanušec se ozlijedio u završnici dvoboja protiv Celtica.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Srećom, ništa nije slomljeno, a prve prognoze govorile su o nekoliko tjedana pauze i četiri utakmice koje bi hrvatski reprezentativac trebao propustiti. No, mogao bi oporavak trajati i malo kraće, što je dao naslutiti trener Arne Slot.

"Kada su u pitanju ozljede, onda se uvijek malo produži vrijeme oporavka. U protivnom bih konstantno morao odgovarati na pitanje tipa: 'Hej, rekli ste da će se vratiti prošli tjedan, a još ga nema. Radi li liječnička služba dobro svoj posao?' Zbog toga skoro svi klubovi uvijek prolongiraju vrijeme povratka igrača nakon ozljede" rekao je Slot i potom dodatno objasnio odluku kluba:

"I zato smo rekli nekoliko tjedana pauze, ali to ne znači da će to nužno biti četiri ili pet. Mogao bi se vratiti ranije".

Sjajne su to vijesti i za izbornika Zlatka Dalića, koje mu daju pravo za nadati se da će Ivanušec biti spreman za kvalifikacijski dvoboj reprezentacije protiv Turske, a koji se igra na Opus Areni u Osijeku 12. listopada. Svakako bi trebao biti spreman za dvoboj Feyenoorda protiv Vittesea, koji se igra 21. listopada. (I.M.)



Tagovi

EredivisieFeyenoordLuka IvanušecArne Slot

Ostale Vijesti