Dino Špehar odlazi u Cluj!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.02.17. | 17:14

Nekadašnja velika nada Osijeka i Dinama karijeru će pokušati oživjeti u Rumunjskoj.

Špehar je 2011. iz Osijeka za kojeg je sa 17 godina odradio seniorsku sezonu prešao u Dinamo u kojem se nije uspio nametnuti. Usljedile su posudbe, prvo Lokomotiva, pa Istra, a na kraju je stalni angažman pronašao u Splitu iz kojeg odlazi u rumunjski Cluj.

Split ima financijskih poteškoća, a Špehar se ni tamo u zadnje vrijeme nije previše isticao, pa mu je ovaj angažman nova sjajna prilika da oživi svoju karijeru i napokon ispuni potencijal koji je zadnjih godina stagnirao.

˝Mislim da sam dobro odabrao. Mlad sam, a igrao sam već u pet hrvatskih klubova, čekao sam iskorak, vjerujem da ću se ovdje dokazati, pokazati koliko vrijedim. Sretan sam što sam ovdje, Cluj je klub koji je igrao Ligu prvaka, koji teži Europi svake godine˝ - rekao je Dino Špehar za SN.

U Cluju neće biti sam, tamo već igraju hrvatski igrači Tomislav Šorša i Tomislav Gomelt, a osim ponude iz Rumunjske opcije su bile i praška Dukla i Sarajevo. Cluj, koji je prije nekoliko sezona bio u Ligi prvaka u zadnje se vrijeme udaljio od vrha rumunjskog nogometa, a trenutno su na sedmom mjestu tamošnje prve lige.

Foto: (Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Dino Špehar

Ostale Vijesti