Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamu stiže milijun eura iz Ukrajine

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.04.21. | 10:28

Uskoro počinju pregovori

Dinamo narednog ljeta riskira da izgubi okosnicu ekipe, ali i da zaradi ogroman novac od prodaje ključnih igrača. Očekuju se ponude za Livakovića, Oršića, Majera, Petkovića... Ali dok te velike ponude ne stignu, na adresu hrvatskog prvaka stići će jedna nešto manja.

Iz Ukrajine će ponuditi milijun eura za mladog napadača Marija Ćužea, javljaju tamošnji mediji.

Ćuže je Dinamovo dijete i nakon posudbi u Istri i Lokomotivi aktualnu je sezonu počeo u prvoj momčadi Modrih. No, nije se uspio izboriti za ozbiljniju ulogu u jakoj konkurenciji Petkovića i Gavranovića pa je zimus na poziv bivšeg trenera Igora Jovićevića otišao na posudbu u ukrajinski Dnipro-1.

Tamo mu je trebalo malo vremena da se navikne, a onda je počeo rešetati mreže. U posljednjih šest utakmica ukrajinskog prvenstva dao je šest golova i ubilježio jednu asistenciju. Dovoljno da uvjeri čelnike ukrajinskog kluba da je materijal za budućnost. Dinpro-1 će uskoro sa Dinamom početi službene pregovore i ponuditi milijun eura. To je cifra koju će u Dinamu najvjerojatnije prihvatiti jer je teško očekivati da dobiju bogatiju ponudu od toga, a samom Ćuži je vjerojatno lijepo u Ukrajini kod Jovićevića i prihvatio bi ostati na duži period u klubu.


Tagovi

Mario ĆužeIgor Jovićević

Ostale Vijesti