Screenshot Video
Screenshot Video

Dinamovog stopera matični klub želi dovesti na posudbu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.12.21. | 17:11

Prošle sezone bio je na posudbama u Istri 1961 i Slaven Belupu

Kada je u ljeto 2017. godine Ramljakov memorijal osvojila ekipa južnokorejskog Ulsana te poslije dobrih partija na Svjetskom prvenstvu do 20 godina u bilježnicama Dinamovih skauta i trenera ostala su podcrtana dva imena - Kim Hyun Woo i Kim Gyu Hyeong.

Otkako su došli u Dinamo odradili su put od juniora, druge momčadi i zajedničkih posudbi prošle sezone u Istru 1961 i Slaven Belupo. Kim Gyu Hyeong je ofenzivni veznjak koji je ovog ljeta iz Dinama poslan na posudbu u Kustošiji, a sličnim putem trebao bi ići i njegov sunarodnjak. Kim Hyun Woo igra na poziciji stopera i ove sezone je odigrao deset utakmica za drugu momčad Modrih, a prema pisanju južnokorejskog Sport Chosuna mogao bi se uskoro vratiti kući.


Navode da su matični Ulsan i Dinamo pred dogovorom da Hyun Woo ode na posudbu u domovinu. Ovaj potez zaziva i stoper koji bi volio dobiti još prvoligaškog iskustva na seniorskoj razini. U 1. HNL uspio je upisati 14 nastupa kombinirano igrajući za Istru 1961 i Slaven Belupo, a prvoj momčadi Dinama kao i sunarodnjak nije bio ni blizu. Obojica imaju ugovor do ljeta 2024. godine, a s obzirom na dosad prikazano pitanje je hoće li doći u priliku da ga produže.


Tagovi

Kim Hyun Woo

Ostale Vijesti