Dinamovog prvotimca želi klub iz žarišta pandemije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.04.20. | 09:23

Kriza je jako utjecala i na Maksimir. Izlozi se glancaju, puštaju se mušterije.

Bez obzira što se ne igra nogomet, u pozadini se radi na transferima i slaganju momčadi za nastavak sezone, kao i za narednu. Mnogi klubovi upravo koriste stanku kako bi se fokusirali na poslovni dio djelovanja kluba.

To također vrijedi za Italiju koja je pretrpila katastrofalne posljedice pandemije, a upravo od tamo dolazi vijest kako je prvoligaš Bologna zainteresirana za Dinamovog bočnog igrača Petra Stojanovića.

Još se prošlog ljeta dovodio u vezu s ovim klubom, kao i sa SPAL-om, no kako je Dinamo igrao Ligu prvaka, ostanak u Zagrebu je bio veoma privlačna opcija. U međuvremenu je Slovenac potpisao novi ugovor, rekao kako svoju skoru i dalju budućnost vidi na Maksimiru, no tada nije mogao predvidjeti dolazak pandemije kroonavirusa kao niti učinak koji će ona imati na sport.

Eventualna visina ponude još nije poznata niti koliko bi Dinamo očekivao za Stojanovića, no izvjesno je kako bi do rastanka moglo doći. Pogotovo s obzirom da je nazočan Iranac Sadegh Moharrami, koji je u zadnjem derbiju protiv Hajduka oduševio.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

SPALBolognaLiga prvakatransferiDinamo ZagrebPetar Stojanović

Ostale Vijesti