Dinamovih navijača će možda biti više nego Atalantinih

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.11.19. | 00:30

Na tribinama će biti mnogi koji su i one 1990. bili na istom gostovanju, samo na drugom stadionu.

Interes navijača za gostovanje Dinama u Milanu protiv Atalante bio je golem. U rekordnom je roku doslovno razgrabljeno tri tisuće karata, tako da je iz Maksimirske stigla ekspresna obavijest da je na raspolaganju dodatna tisuća.

Neće biti srušen rekord Dinamovih gostovanja iz Stuttgarta 2004. gdje je Modre bodrilo oko 10 tisuća njegovih navijača, ali će svakako podrška biti vatrena. Zapravo, kako sada stvari stoje, moglo bi doći do bizarne situacije u kojoj bi ljubitelji plave boje bili ne samo glasom, nego i brojkom nadmoćniji.

Naime, u ponedjeljak navečer talijanski su mediji obznanili kako je prodano svega 7200 karata, od koji 4300 sigurno pripadaju Dinamovim navijačima. U ostatku od prodanih sigurno se ''ušuljao'' pokoji Dinamovac iz dijaspore, te je sve ovo indicija da će igrači Nenada Bjelice sutra uživati domaćinsku atmosferu.

Jasno, ostalo je još 24 sata do utakmice pa se stanje može bitno promijeniti, ali je razvidno da interes Talijana za ovu utakmicu nije prevelik. Atalanta ove sezone svoje domaće utakmice Lige prvaka igra u svega 40 kilometara udaljenom Milanu s obzirom da, dok ne naprave novi, njihov stadion ne zadovoljava potrebite UEFA-ine standarde.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

AtalantaDinamo ZagrebBBBLiga prvakaSan Siro

Ostale Vijesti