Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Dinamovi juniori izbacili Partizan iz turnira u Srbiji i ušli u polufinale

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 15:15

Bili su bolji u izvođenju penala

Juniori Dinama slavili protiv Partizana u Zlatiboru i izborili polufinale Kupa prijateljstva koji se održava već treću godinu. Dinamo je polufinale izborio boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što je završilo 2:2 u regularnom dijelu.

Bila je to, inače, vrlo zanimljiva utakmica s puno prilika na obje strane, a obje su momčadi mogle slaviti prije izvođenja jedanaesteraca. Utakmica se zapravo pretvorila u izvođenje penala jer su tri opd četiri pogotka u regularnom dijelu pala s bijele točke.

Nakon 0: 0 u prvom poluvremenu, Dinamo je poveo pogotkom Duvnjaka udarcem izvan kaznenog prostora, a potom su zabijena tri jedanaesterca (Barišić - Petković i Jovanović), a nakon toga - jedanaesterci. Na kraju je Dinamo slavio s 4:3 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Precizni izvođači za Dinamo bili su Braun, Rozić, Klančir i Duvnjak, a za Partizan Petković, Vlahović i Stjepanović.

Dinamo će u polufinalu igrati sa subotičkim Spartakom, koji je u prvoj utakmici dana pobijedio Sarajevo sa 2: 1 golovima Cejića i Kopunovića.

U druga dva četvrtfinala dvoboja igrat će Crvena zvezda - Sloboda Tuzla i Vojvodina - Željezničar.


Tagovi

Dinamo junioriPartizanSrbija

Ostale Vijesti