Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Dinamovi čelnici bez riječi i samokritike, Vlatka Peras u suzama. Baturina: "Zaslužili smo poraz, ovo je nedopustivo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 22:25

Potpuna konsternacija u Dinamu nakon ispadanja u Konferencijsku ligu

Dinamo se nije plasirao, nego je ispao u Konferencijsku ligu. Sramota u Pragu, tako će se kolokvijalno zvati ova utakmica, tih Spartinih 4-1 jedna je od najvećih blamaža u novijoj povijesti kluba. Vidjeli smo lica Dinamovih igrača, trenera, klupskih čelnika i onih koji bi to željeli postati. Zajednički nazivnik - konsternacija. Nitko od Dinamovih čelnika nije želio ništa pričati, predsjednica Uprave Vlatka Peras hodala je gore-dolje u suzama, ni od koga dosad nismo čuli niti riječ samokritike za ono što se dogodilo Dinamu zadnjih mjeseci. Ona je sigurno jedna od tih, koji bi, napokon, trebali nešto reći i posuti se pepelom. Ako već ne i nešto više od toga.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I igrači su prolazili tužnih lica, neki također u suzama, a pred mikrofone je stao samo jedan, najmlađi, Martin Baturina. I realno prokomentirao tu noćnu moru s Epet Arene.

"Zasluženo smo izgubili, primili smo četiri gola, a to je nedopustivo! Iz ovoga možemo puno naučiti, da nam se ovo više ne događa u budućnosti. Očekivali smo Ligu prvaka, izgubili smo nesretno od AEK-a, no, ovaj put nije bilo nesretno. Ništa, idemo sad izvući što je više moguće iz Konferencijske lige, Rekli smo da moramo paziti na njihov početak, a drugi gol primimo iz kornera. Pa onda treći i četvrti! Moj gol? na kraju ispada nebitan, možda je u tom trenutku bio bitan. Ali, ako ne možemo zadržati koncentraciju, onda ne mogu kazati ništa nego - loše!", iskren je bio Baturina.



Tagovi

Martin BaturinaGNK DinamoSparta PragEuropska liga

Ostale Vijesti