Snimio čitatelj
Snimio čitatelj

'Dinamovci' u potpunom transu: Od jutra redovi za ulaznice, svi žele u Osijek!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.02.24. | 10:00

Navijači Modrih u subotu će prvi put izaći na izbore, a u nedjelju njihov klub igra još jednu važnu utakmicu, svi bi htjeli biti na tribini Opus Arene

Neki su navodno bili tamo već od ranog jutra, a naslovna fotografija snimljena je pred Dinamovim ticket-pointom nešto prije 10 sati. Red je već podugačak, u njemu više od sto ljudi, a blagajne se otvaraju tek u 11 sati! Dinamovci su 'poludjeli', u potpunom su transu, Dinamova se publika, definitivno, probudila i svaka je utakmica novi dokaz tome. Pune tribine na Betisu, na Rijeci, odlična posjeta na Varaždinu, ajde, nešto manje na Gorici, ipak je bio Kup i radni dan.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ali, ljudi u ovom redu ne čekaju ulaznice za dvoboj s PAOK-om idućeg tjedna, već za gostovanje u Osijeku u nedjelju! Jasno, Dinamovi rezultati u zadnje vrijeme, ali i činjenica da se približavaju prvi članski izbori za Skupštinu i da je utakmica na Opus Areni sam dan nakon njih, dodatno među navijačima budi interes i želju za dolaskom na tribine. Ipak, ovakvo zanimanje, čekanje od rane zore za ulaznice za dvoboj u Osijeku, to je ipak malotko očekivao. Dinamo je na raspolaganje dobio samo 650 ulaznica, a tijekom četvrtka, prvog dana prodaje, ulaznicu mogu kupiti samo vlasnici godišnjih ulaznica. Tek ako nešto ostane, moći će u petak kupiti i ostali. Cijena ulaznice je 5 eura!



Tagovi

GNK DinamoOsijekHNLGNK Dinamo izbori

Ostale Vijesti