Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Dinamovci treći na Ramljaku! Kapetan hattrickom vodio Plave do medalje: "Mijenjao bih golove za prolaz u finale"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.08.23. | 12:08

Vito nije krio radost zbog golova, ali je priznao da bi mu bilo draže da su imali priliku igrati u finalu

Dinamo je salvio protiv Flamenga u utakmici za 3. mjesto na turniru Mladen Ramljak rezultatom 3-0. Sva tri pogotka postigao je kapetan Vito Čaić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Strijelac sva tri gola nakon utakmice rekao je:

"Naravno da mi je drago dobiti utakmicu za treće mjesto i to je medalja. Naravno da ostaje žal za jučerašnje mjesto, ali pokazali smo da puno zabijamo. Jučer je netko odredio da nećemo ući u finale, ali eto..."

"Nisam uzeo loptu kući. Mijenjao bih ta tri gola da smo se jučer plasirali u finale, da sad imamo priliku igrati, ali naravno da sam sretan s izvedbom i pobjedom. Pokazali smo da se možemo nositit sa svim europskim klubovima i da ćemo se moći nositi s izazovima u Ligi prvaka. Bio je ovo idealan test. Pokazali smo da smo dobri. Ne možemo rezultatski ništa unaprijed obećavati, ali ako ostanemo svi zdravi, vjerujem da se imamo čemu nadati."


Trener Banović komentirao je:

"Nakon poraza od jučer ovako se dići, to je nevjerojatno, pokazali su karakter. Ostaje žal, ali način, izvedba, bili su na visokoj razini. Rezultatski su bili na dobroj razini."

Loše vrijeme nije ih omelo.

"Prvih jedno 40 minuta je bilo dobro, onda je malo divlje bilo, ali htjeli smo imati puno loptu u nogama, ulaziti među linije, ulaziti u kazneni prostor protivnika, to je bilo 99,9 posto odlično."

"Dobar je ovo način za usporediti se s drugim europskim momčadima.Al pari smo sa svima, svakoga možemo dobiti, ali eto od svakoga možemo i izgubiti. Možda iduće godine bude više sreće na Ramljaku." (eg)

Oglas

AEK - Dinamo


ODGOĐENO

ODIGRAJ ODMAH!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo junioriTurnir Mladen Ramljak

Ostale Vijesti