Dinamovac među 10 najtraženijih na Transfermarktu, iza sebe ostavio Neymara (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.02.20. | 10:48

Neymar, što je to, nešto za jest ili?

Ovaj 18-godišnjak jučer je i službeno predstavljen kao novo pojačanje Modrih, a u Zagreb prvo dolazi na posudbu, a po njezinom isteku struka Plavih može odlučiti hoće li otkupiti njegov ugovor.

Poznati su i detalji transfera pa su tako samo za posudbu Modri izdvojili 300 tisuća eura, dok će ovog ljeta na račun Atletico de Rafaele morati uplatiti dodatnih 1,5 milijuna eura ukoliko odluče otkupiti njegov ugovor od argentinskog drugoligaša.

Ono što je posebno zanimljivo je podatak da je svega jedan dan nakon što je potpisao svoju vjernost Modrima Godoy postao jedan od najtraženijih igrača na popularnom Transfermarktu.

Iako je ranije tokom dana bio i na višim pozicijama, trenutno se nalazi na devetom mjestu, a koliko je to zanimljivo dovoljno pokazuje podatak da je iza sebe ostavio jednog od najskupljih igrača današnjice, Brazilca Neymara, a on se nalazi na 10. mjestu.

Dodajemo za kraj kako ovo nije prvi put da dinamovci haraju Transfermarktom, a posebno je u sjećanju ostalo kada je najtraženiji bio Bruno Petković nakon maestralne partije u dresu Vatrenih protiv Mađarske.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

TransfermarktMatias GodoytransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti