Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamov stoper na meti Udinesea, sprema se milijunska ponuda

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 11:00

Počelo je zagrijavanje za prijelazni rok

Dinamo je krenuo u igračku križaljku za iduće prvenstvo nakon još jedne titule u kolekciji. Pojačanja i dolasci su više-manje već dogovoreni, a sad se gleda tko je na izlaznim vratima iz Maksimirske 128.

Zainteresiranih za Dinamov kadar ne manjka, a jedan od onih koji je upao u oko talijanskom Udineseu je stoper Dino Perić. Prema pisanju Sportskih novosti, Talijani su pokazali zanimanje za stopera, ali službena ponuda još nije stigla. Spominje se da bi Udinese u ovaj posao mogao uložiti između 4 i 5 milijuna eura.

Perić je u Dinamo stigao u juniorskim godinama iz Osijeka, a s Maksimira je išao na posudbe u Sesvete i Lokomotivu. S prvom momčadi Modrih stalno je od 2017. godine, a dosad je upisao i dva nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

Prošle godine pretrpio je tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta zbog čega je izbivao s terena 223 dana. Nakon rehabilitacije zaigrao je početkom ove sezone šesnaestini finala Kupa protiv Ferdinandovca, a na stoperskim pozicijama veći dio sezone ustalio se par Lauritsen-Theophile. Ove sezone Perić je upisao 17 nastupa za Modre, a jednom je bio i strijelac.


Tagovi

Dino PerićDinamo ZagrebUdinese

Ostale Vijesti