Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Dinamov protivnik u skupini Konferencijske lige doveo pojačanje iz Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.09.23. | 16:18

Prije njega, za klub je pogotkom debitirao i dojučerašnji napadač Slaven Belupa.

Nogometaši Dinama u skupini Konferencijske lige igrat će protiv Viktorije iz Plzenja, Astane te Ballkanija. Za razliku od ždrijeba treećeg pretkola Lige prvaka, možemo reći kako je ples kuglica ovaj puta zaplesao u modrom ritmu jer su iz drugog i trećeg šešira prijetile osjetnije jače momčadi. Naravno, i ova skupina je zahtjevna i neće je biti lako proći. Stoga se Dinamo pojačao dovođenjem Sose, Halilovića i vraćanjem Kulenovića, no nisu jedini iz skupine koji su se pojačali.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Kosovski prvak doveo je krilnog igrača Bernarda Karricu iz Rijeke. Nakon što su prije dva tjedna doveli Arba Manaja, napadača koji je stigao iz Slaven Belupa, Karrica je drugo pojačanje iz Hrvatske nogometne lige za Ballkani.

Karrica je u Rijeku stigao iz druge momčadi Dinama u ljeto 2021. godine, a prije dolaska u Hrvatsku i Dinamo (siječanj 2019.) je nastupao za kosovsku Gjakovu. U Rijeci je odigrao svega sedam utakmica u Hrvatskoj nogometnoj ligi i zabio jedan pogodak, a momčad s Rujevice slala ga je na posudbu u slovački Sered, slovensku ND Goricu i Hrvatski Dragovoljac, za koji je u 14 nastupa upisao po tri pogotka i asistencije. Za U21 reprezentaciju Albanije skupio je 10 nastupa i dva pogotka. (I.M.)




Tagovi

Bernard KarricaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023transfertransferitransferi uživoFK Ballkani

Ostale Vijesti