Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Dinamov napadač na posudbi trpao kao na traci (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.04.21. | 21:01

Četiri gola u dvije utakmice.

Mladi napadač Dinama Mario Ćuže u drugom mjesecu je u potrazi za minutama otišao na posudbu do kraja sezone u ukrajinski Dnipro-1, a to se pokazuje kao pravi potez.

Naime, od kad je 21-godišnjak stigao u ukrajinskog prvoligaša klubu je krenulo, toliko da kad on igra klub ne gubi. Ćuže je za momčad koju s klupe vodi Igor Jovićević odigrao sedam utakmica u kojima su upisali pet pobjeda i dva neriješena.

Metkovac je od prve utakmice zaigrao na poziciji lijevog krila i trebalo mu je pet utakmica za prvijenac, no tad se odčepilo. Naime, Ćuže je u prošlom kolu zabio oba gola na gostovanju u Černihivu protiv Desne, 0:2, da bi danas to isto ponovio u slavlju protiv Lviva rezultatom 5:1.

Pogledajte prvi gol Ćuže OVDJE.

Drugi gol pogledajte Ćuže OVDJE.

Dnipro-1 na hrvatskom pogonu je trenutno na osmom mjestu, no nastave li u ovom ritmu vrlo brzo bi mogli konkurirati za mjesta koje vode u Europu. Da rade dobar posao dokaz je da je Igor Jovićević prošli mjesec u glasanju zauzeo drugo mjesto na ljestvici najboljih trenera lige odmah iza legendarnog Lucescua, koji vodi lidera prvenstva Dynamo Kiev.



Tagovi

Mario ĆužeIgor Jovićević

Ostale Vijesti