Dinamov junak: Danas smo igrali atipičnu utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.03.19. | 21:17

"Najveća odlika ove momčadi je disciplina"

Još jednom je Bruno Petković je bio igrač utakmice Dinama. Postigao je jedini gol na utakmici, a dobio je veliki pljesak tribina kada je izašao s terena.

„Danas smo igrali našu atipičnu utakmicu. Nismo toliko kreirali, nismo igrali po zemlji, ali smo igrali mušku utakmicu, utakmicu kakvu treba odigrati protiv ovakvog protivnika. Pokazali smo karakter i želju da dođemo do pobjede i to smo uspjeli. Što se mene tiče, imam kvalitetu da zadržim loptu i distribuiram ostatku momčadi“, rekao je Petković za Arenu Sport i dodao:

„Najveća odlika ove momčadi je disciplina. Momčad je dobro posložena i odigrali smo tako kako je trebalo.“

Uzvrat u Portugalu će staviti pritisak na Benficu.

„U nedjelju imamo utakmicu protiv Rijeke koja nam je važna da zadržimo dobar ritam. A što se tiče uzvrata protiv Benfice imamo vremena za analizu ove utakmice, da vidimo što možemo poboljšati. Imat ćemo vremena da se pripremimo.“

Današnji kapetan Dominik Livaković nije imao puno posla. Sjajna obrana Grimaldu na početku utakmice, a nakon toga bez puno posla. Na kraju je bio smiren da ne bi dopustio izjednačenje.

„Poslije toga je bilo lakše. Stvarno smo dobro igrali obranu. Od Petka (Petkovića, op.a.) pa nadalje, svi smo igrali dobro. On je bio prva linija obrane. Benfica je dobar sastav, možda nije bio njihov dan, ali nećemo umanjivati našu dobru igru. Idemo tamo potući se, dati sve od sebe i pokušati izboriti prolazak.“

Izjavu je dao i Petar Stojanović.

 „Nije bilo lako, nismo ni očekivali da će biti lako. Pokazali smo da možemo sa svakim igrati. Hvala navijačima koji su nam dali snagu“, rekao je Stojanović te dodao:

„Naravno da smo presretni, ali nije to još ništa. Imamo drugu utakmicu, idemo i tamo pokušati izboriti prolazak dalje.“

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Dominik LivakovićBruno PetkovićPetar Stojanović

Ostale Vijesti