Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Dinamov IO dao jednoglasnu podršku treneru, ali zna se i cilj - prolazak skupine! Traži se sportski direktor

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.11.23. | 19:48

Raspravljalo se o prijedlogu novog Statuta te o radu Nogometne škole

Na službenim stranicama GNK Dinama objavljeno je priopćenje za javnost nakon održane sjednice Izvršnog odbora.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U ponedjeljak 6. studenog 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo te se raspravljalo o prijedlogu novog Statuta kluba, rezultatima prve momčadi i o Nogometnoj školi.

Na sjednici su doneseni sljedeći zaključci:

1. Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba.

2. Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja.

3. Izvršni odbor raspravljao je i o radu Nogometne škole koja u zadnje vrijeme bilježi dobre rezultate i IO također izražava zadovoljstvo radom iste radi značaja iste za naš klub.

Gotovo nitko od aktera nije bio raspoložen za izjave, tek su neki usput poručili da je sjednica bila konstruktivna, da će klub izaći na pravi put, da je sve pozitivno. Jedino je Saša Pavličić-Bekić, član Nadzornog odbora i skupine za izradu novoga Statuta, koji je također bio na sjednici kazao:

"Pričalo se o novom Statutu, ali nema zaključaka, to je tek prvi takav razgovor pred Izvršnim odborom. Ali, mislim da sve ide u dobrom smjeru i da bi se prijedlog novog Statuta mogao naći na Skupštini već u prosincu."

Pričalo se i o funkciji sportskog direktora, u Maksimiru je očito sve više zagovornika ideje da je ta funkcija potrebna i Dinamo bi uskoro trebao dobiti novog sportskog direktora. Navodno već postoje i kandidati... (G, T.N.)



Tagovi

GNK DinamoNogometna škola GNK DinamoStatut GNK DinamoSergej Jakirović

Ostale Vijesti