Dinamov igrač na posudbi na meti najvećeg rivala

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.12.19. | 12:35

Sjajne igre ne mogu proći ispod radara, no što će reći navijači?

Dinamov igrač Luka Menalo, koji je trenutno na posudbi u slovenskoj Olimpiji, na meti je Maribora, pišu slovenski mediji.

Bosanskohercegovački reprezentativac stigao je u Maksimir u lipnju 2018. godine, ali se za svoje minute u Modrom, dresu pokušava izboriti na posudbama, prvo u Slaven Belupu, a ove sezone u Ljubljani.

Za Zmajčeke je ove sezone odigrao 24 utakmice, zabio devet golova i pridodao pet asistencija, a svojim igrama je privukao veći broj udvarača. Posebno su zagrizli najveći rivali ljubljanskog kluba Maribor, koji ga žele vidjeti u svojim redovima u paketu sa Tomislavom Tomićem.

No, nešto će se pitati i Zagrepčane, koji se vjerujemo neće lako riješiti igrača pod ugovorom do 2023. godine, tako da ako se i realizira to će prije biti nova posudba nego prodaja. Trenutna tržišna vrijednost krilnog napadača po Transfermarktu je 700 tisuća eura.

Olimpija je nakon 20 kola prvoplasirana sa tri boda više od rivala Maribora, a najzaslužniji za takvo stanje na tablici je ubojiti trolist Zmajčeka Menalo, Vukušić i Cekici.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Luka Menalo

Ostale Vijesti