Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamov igrač na posudbi dvostruki strijelac u Ukrajini

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.03.21. | 19:16

Sjajna predstava mladog napadača.

Mario Ćuže, mladi 21-godišnji napadač koji trenutno nastupa za ukrajinski Dnipro-1 na posudbi iz Dinama, s dva pogotka riješio je pitanje pobjednika u gostujućem ogledu protiv Desne iz Černihiva.

Ujedno su to bili prvi golovi mladog nogometaša za klub koji vodi hrvatski strateg Igor Jovićević, ali obzirom da je početkom godine stigao iz redova Modrih.

Prvi pogodak zabio je u 45. minuti (45+1), u sudačkoj nadoknadi prvog djela, a drugi je pogodak pao u sudačkoj nadoknadi drugog djela (90+4).

Mladi Metkovčanin, koji je prošao sve reprezentativni selekcije Vatrenih, tako se odličnom predstavom pogurao pod povećalo stožera, a svoj je klub pogurao do osme pozicije i 22 boda, dok je današnji protivnik četvrta momčad ukrajinskog prvenstva. Vodeći je kijevski Dinamo sa 43 boda ispred Šahtara koji ima 39 bodova.

Trenutna je tržišna vrijednost Ćuzea pola milijuna eura, a nastavi li s ovakvim predstavama, za očekivati je da će mu vrijednost rasti. Rukovodstvo Dinama nesumnjivo budno prati na zbivanja u Ukrajini.



Tagovi

Dinamo ZagrebMario Ćuže

Ostale Vijesti