Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo želi napadača kojeg je prije dvije godine Hajduk pokušao dovesti

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.01.22. | 10:16

Na Poljud ga je htio dovesti Ivan Kepčija, a simpatizeri Modrih su ga već imali prilike upoznati

Zimski prijelazni rok ozbiljno su shvatili u Maksimiru. Već je modri dres obukao jedan od najbolje ocijenjenih igrača lige Petar Bočkaj, a rekordna odšteta bi mogla biti isplaćena za argentinskog napadača Martina Ojedu. Dok se transfer Argentinca u Dinamo pretvorio već u pravu sapunicu kakve se ne bi posramile produkcijske kuće na kontinentu njegove domovine, Modri tragaju za drugim rješenjima.

Jedno se nazire u poljskoj ligi, a ove sezone navijači Dinama su se već mogli upoznati s njim kada su se susreli u kvalifikacijama za Ligu prvaka.  Radi se o Mahiru Emereliju, 24-godišnjem Azeru koji je igrao u obje utakmice protiv Dinama, ali završio ih je bez učinka, javljaju 24sata.

Legija je danas u velikim problemima i trenutno ih ne ide na nijednom polju, a i s reprezentativcem Azerbajdžana su imali problem nakon praznika kad se nije pojavio na vrijeme u Poljskoj na pripremama. Ipak, radi se o napadaču koji je u 33 nastupa zabio 11 golova i njegova tržišna vrijednost iznosi 2 milijuna eura po Transfermarktu pa su ga poveli na pripreme u Dubai.

Nije Dinamo prvi hrvatski klub koji je zainteresiran za usluge ovog Azera. Naime, prije dvije godine u Hajduk ga je pokušao dovesti tadašnji sportski direktor Ivan Kepčija, ali u tome nije uspio. On je na kraju stigao u Legiju prošlog ljeta kao besplatan igrač iz matičnog Qarabaga.

Dinamo u ovom prijelaznom roku je za cilj postavio pojačanja na lijevom beku, krilu i u napadu. Lijevu stranu pojačao je Bočkajem, napad bi mogao s Emerelijem i krilnu poziciju Ojeda ako se ostvari transfer.


Tagovi

LegiaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti