Dinamo započeo pripreme u Zagrebu, dvojica najplaćenijih idu u B momčad

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.07.20. | 10:56

Plavi su u četvrtak poslijepodne obavili prozivku

Modri će nakon dugo odraditi cjelokupne pripreme u Zagrebu...

„Prekratko je vrijeme da idemo negdje van Zagreba, ionako smo kratki s vremenom, pogotovo jer u Maksimiru imamo sve uvjete za kvalitetne pripreme. Igrači će biti u režimu s dva treninga dnevno i vjerujem da će sve proteći u najboljem redu,“ rekao je u uvodu Zoran Mamić.

Tijekom priprema trener Dinama ima namjeru odigrati jednu prijateljsku utakmicu no za sada još uvijek nije definiran protivnik.

Paralelno s početkom priprema seniorske momčadi, Goce Sedloski sprema juniorsku momčad za završni turnir juniorske Lige prvaka u Nyonu.

„Imam namjeru prepustiti mu sve igrače s pravom nastupa a koji su dio prve momčadi. To je važno natjecanje i mislim da juniorska momčad treba imati punu podršku.“ naglasio je Mamić koji je nekim igračima dao dan više odmora te će zapravo u petak ujutro kompletirati kadar s kojim kreće u pripreme.

U četvrtak su se u Maksimir na prozivku javili:

Livaković, Šutalo, Ćuže, Josipović, Moharrami, Marin, Andrić, Majer, Gavranović, Gojak, Ivanušec, Daničić, Petković, Menalo, Moro, Theophile, Stojanović, Gvardiol, Dilaver, Kulenović.

Ostatak momčadi, izuzev igrača koji će trenirati s juniorskom momčadi za turnir u Nyonu, priključuju se u petak ujutro kada će se nakon jutarnjeg treninga obaviti testiranje igrača i stručnog stožera na COVID 19 te će se uzimati krv radi nalaza serologije.

(foto: GNK Dinamo)

 


Tagovi

NogometPrva HNLMaksimirDinamo Zagreb

Ostale Vijesti