Dinamo večeras uzima jubilarnu titulu: Bjelica s jednom promjenom u sastavu na Drosini (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 08:32

Utakmica počinje u 16:30.

S početkom od 16 sati i 30 minuta Dinamo igra gostujuću utakmicu u Puli protiv domaćina Istre. Konačno je došao dan za koji su gotovo svi mogli garantirati još prije nekoliko mjeseci – Modri današnjom pobjedom mogu osigurati naslov prvaka ukoliko ostvare pobjedu, a čak i ako ne dođu do sva tri boda, titula se može osigurati ako Riječani kiksaju protiv Intera.

ODIGRAJ Istra - Dinamo

Međutim, trener Nenad Bjelica ne zamara se previše možebitnim scenarijima, ovo je za njega utakmica kao i svaka druga.

„Mi gledamo isključivo sebe, kako da budemo što bolji i kako da do kraja sezone, u svim preostalim utakmicama, pokažemo maksimum. Ne opterećujem se da to mora biti baš u Puli, samo razmišljam kako da u tim slatkim brigama izaberem najbolju momčad i na Drosini odigramo dobru utakmicu“, rekao je strateg Plavih, a slatke brige su sljedeće.

Za današnji susret konkurirala su 23 igrača za 18 mogućih mjesta, a Bjelica je ostavio u Zagrebu mlade Marina i Horkaša, dok će na Aldo Drosini izaći u najjačem sastavu kojeg ima na raspolaganju. Nema Marina Leovca i Izeta Hajrovića koji su se tek vratili nakon ozljede i još nisu potpuno spremni za punu minutažu.

Tako će večeras u Puli istrčati onaj 'europski' Dinamo sa Brunom Petkovićem u vrhu napada, dok će kapetansku vrpcu ponijeti Arijan Ademi, a jedina promjena će biti na vratima gdje bi umjesto reprezentativca Livakovića trebao zaigrati Danijel Zagorac.

Posebna ponuda Germania Sport kladionice nudi objedinjeni tečaj - ukoliko danas Petković, Mandžukić i Rakitić postignu gol, možete pogoditi tečaj 40

Ukoliko je ne osiguraju večeras, to će se sigurno dogoditi u sljedećem kolu, a Modrima će to biti jubilarni 20. naslov prvaka od osamostaljenja Republike Hrvatske.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Arijan AdemiBruno PetkovićDanijel ZagoracNenad Bjelica

Ostale Vijesti