Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Dinamo u hotelu uz Bjelicu, ali generalku za Superkup s Turcima će igrati Hajduk!?

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 30.05.23. | 13:00

Modri će pripreme početi 19. lipnja, tjedan dana kasnije otići će u Sloveniju, na novu destinaciju

Dobili su Dinamovi nogometaši slobodno do 19. lipnja, za ta je dan Igor Bišćan sazvao prozivku u Maksimiru. Naravno, tko će na njoj biti trenutno je teško reći, slaganje igračke križaljke u Dinamu tek uzima zamah. Znamo da sve ovisi i o mogućim odlascima, kao i o tome koga će Modri vratiti s posudbe, hoće li, s obzirom na reprezentativne akcije Igor Bišćan priključiti momčad još više juniora. No, ono što se zna, Dinamo će prvih tjedan priprema provesti u Zagrebu, a onda se zaputiti prema Sloveniji.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ali, mijenja se destinacija. Nakon godina i godina priprema u Moravskim toplicama, Dinamo će ove godine u Brdo kod Kranja, pripremat će se u kampu slovenske reprezentacije. Nisu zadnje dvije godine Modri bili zadovoljni uvjetima u Moravskim toplicama, niti terenima niti protivnicima, a i vrućine su tamo jednake kao u Zagrebu, stoga su odlučili potražiti novo mjesto za pripreme. Neki su dan iz Dinama Slovencima potvrdili Brdo kod Kranja kao pripremnu bazu, bit će tamo od 26.lipnja do 8.srpnja, a u planu su tri prijateljske utakmice. Protivnici, zasad, nisu znani, ali rade na tome u Maksimiru, a ideja je po povratku u Zagreb, a prije Superkupa s Hajdukom, 15. srpnja u Maksimiru, odigrati 'generalku' pred svojom publikom. I vratiti se praksi iz prošlosti, kad je Dinamo tradicionalno uvertiru za sezonu imao u Maksimiru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Zanimljivost ovih priprema jest što će Dinamo nekoliko dana hotel dijeliti s - Nenadom Bjelicom. Bivši trener Modrih dolazi u Brdo kod Kranja s Trabzonsporom, bit će u istom hotelu u kojem će odsjesti i Bišćanova momčad, a ako se možemo malo našaliti, bit će u tom slučaju lakše realizirati transfer Brune Petkovića, ako se on doista ostvari. Nije tajna da bi Bjelica volio dovesti Petkovića, navodno i traju neki pregovori Trabzona i Dinama, priča se i o ponudi od dva milijuna eura, koju je Dinamo odbio, a možda će do početka srpnja uistinu biti opipljivijih informacija o Petkoviću i Trabzonsporu. Petković bi tada samo mogao promijeniti službenu trenirku i sobu! Inače, iako dijele hotel, Dinamo i Trabzonspor neće odigrati pripremnu utakmicu u Sloveniji, razlog je što je Bjeličin klub već odavno napravio raspored utakmica, dok Modri još nisu ni znali kamo će na pripreme.

Ali, zato Germanijak doznaje, jedan bi od Trabzonovih protivnika u Sloveniji trebao biti Hajduk! 'Bijeli' su također na pripremama u Sloveniji, doduše, ne u Brdu kod Kranja, a baš bi Trabzonspor trebao biti Hajdukov protivnik na 'generalki' uoči sezone. Bjelica i njegovi igrači testirat će Hajduk, ako su neslužbene informacije točne, točno tjedan dana prije Superkupa u Maksimiru. Možda će i Igor Bišćan poslati 'špijune' da provjere situaciju u redovima najvećeg rivala protiv uglednog suparnika s Bjelicom na klupi.



Tagovi

Nenad BjelicaIgor BišćanIvan LekoTrabzonsporGNK DinamoNK Hajduk Split

Ostale Vijesti