Sanjin Strukić
Sanjin Strukić

Dinamo u derbiju ostao bez prvotimca na duže vrijeme

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.01.21. | 10:02

Mamić neće moći neko vrijeme računati na jednog od pouzdanijih igrača.

Dinamo je prilično suvereno osvojio tri boda u hrvatskom vječnom derbiju pobjedom od 3:1 na Maksimiru. Time je dodatno učvrstio poziciju favorita za novi, četvrti u nizu naslov prvaka, s obzirom da ima tri boda ispred Osijeka. Valja napomenuti kako su se dva konkurenta izjednačila po broju odigranih utakmica na 17.

No nije Zoran Mamić dočekao posljedni zvižduk suca Zebeca u potpunosti bez glavobolja po pitanju igračkog kadra. Radi ozljede je u 16. minuti igru morao napustit Sadegh Moharrami, igrač koji se polako ali sad već suvereno učvrstio kao prva opcija na poziciji desnog beka.

Štoviše, donedavno standardni na tom mjestu Petar Stojanović nije, kao ni u Velikoj Gorici kolo prije, bio niti u zapisniku, pa je Mamić umjesto Iranca uveo Dinu Perića. On je zauzeo stopersko mjesto, a Theophile je otišao na desni bok.

Kako javljaju Sportske novosti, ozljeda Moharramijevog koljena mogla bi ga držati podalje od terena duže vrijeme. Luka Ivanušec također je napustio igru u prvom poluvremenu, u 33. ga je minuti radi ozljede mišića prepone zamijenio Kristijan Jakić. No kako je dojavljeno, problem s Ivanušecom ne bi trebao biti ozbiljnije naravi. 


Tagovi

Sadegh MoharramiDinamo ZagrebozljedaZoran Mamić

Ostale Vijesti