Dinamo slavio kod Intera, neuvjerljiva igra briga za Jovićevića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.07.20. | 20:30

Piše se pobjeda, igra se zaboravlja.

U prvom od današnja dva susreta Prve HNL, Dinamo je na gostovanju u Zaprešiću slavio kod Intera s 0:1.

Bila je to još jedna blijeda i neuvjerljiva partija momčadi Igora Jovićevića, a presudio je pogodak koji je zabio Mario Ćuže u 61. minuti. 

 

 

Dinamo je u utakmicu ušao s pomlađenim sastavom u kojem su bili Hrvoj, Šutalo, Franjić, Kulenović, Marin i Ćuže, dok su startali i rezervisti poput Zagorca i Moubandjea. Vidjelo se to na prezentaciji Modrih koji su djelovali jako neuvjerljivo, a prvih pola sata bilo je doista antipropaganda nogometa. 

Prvu polupriliku vidjeli smo u 30. minuti. Mislav Oršić uspio je proći na rub kaznenog prostora i među žutim braničima poslati loptu na gol Hadžikića, ali bez veće opasnosti zaprešićki golman hvata loptu u ruke. Inter je zaprijetio u 37. minuti, Marasović je vidio Roma na desnoj strani šesnaesterca koji je lijepo ubacio loptu na prvu stativu za Mamuta, Mamut je potom uklizao, ali Zagorac je sjajno skinuo loptu. Najbolju priliku u prvom dijelu imao je Nikola Moro, čiji je udarac glavom sjajno skinuo Hadžikić. 

U nastavku nismo vidjeli prave akcije sve do pogotka Dinama. Oršić je lijepo proigrao za Ćužea, a mladi napadač je iskosa krasno pogodio dalji kut. Deset minuta kasnije, Amer Gojak sjajno prijeti izvana, ali stativa nije bila njegov saveznik. U 83. minuti prijeti Oršić na briljantno dodavanje Ćužea, ali preko gola. Do kraja utakmice odličnu prigodu propušta Kulenović, dok Inter nije imao ozbiljnijih prijetnji za gol Zagorca.

Kolo će završiti derbi Osijeka i Rijeke. 

(foto: Luka Stanzl/Pixsell)


Tagovi

Prva HNLInter ZaprešićMario Ćuže

Ostale Vijesti