Pixsell
Pixsell

Dinamo saznao raspored: U prvom kolu u Maksimir stiže Astana, u zadnjem najskromniji klub

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.09.23. | 09:50

Dinamo je osim ždrijeba pomazio i raspored.

Nakon što je Dinamo saznao svoje suparnike u svojem premijernom nastupu u grupnoj fazi Konferencijske lige, Plavi su danas saznali i raspored utakmica koji im, možemo to tako napisati, također ide na ruku. Naime, Dinamo Konferencijsku ligu otvara s Astanom u Maksimiru, koju su Plavi prije mjesec i pol dana svladali 4-0, a mogli su biti i uvjerljiviji. Potom idu na gostovanje kod najslabije momčadi skupine, i najlošije rangiranog kluba u natjecanju (Dinamo je drugi najbolji) Ballkanija, a potom u Maksimiru dočekuju Viktoriju Plzen.

Prema tome, Dinamo u prva tri kola ima dvije domaće utakmice i gostovanje kod autsajdera. S tri pobjede Plavi bi mogli napraviti veliki korak prema prvom mjestu i prezimljavanju. U studenom slijede dva gostovanja, kod Viktorije Plzen, a onda i u Astani. U Dinamu se nadaju da će prije zadnjeg kola, 14. prosinca protiv Ballkanija u Maksimiru, osigurati prvo mjesto skupine (osigurava direktni plasman u osminu finala) što bi značilo da bi se u Zagrebu sredinom prosinca igrala 'revijalna utakmica' (osim ako se Ballkani neće boriti za prolaz).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zanimljivo, Dinamo maksimirske utakmice igra u elitnom terminu, s početkom u 21.00, a gostuje u ranijem (18.45 u Prištini i Plzenu te, zbog vremenske razlike, u 16.00 kod Astane).

“Sigurno ima zanimljivih protivnika. Mislim da smo izvukli dobru grupu, može se proći, ali treba se pokazati u svakoj toj utakmici na terenu. Možemo biti zadovoljni. Nadam se da ćemo biti zdravi, skupiti snagu i biti na maksimalnoj razini da prođemo skupinu”, komentirao je Sergeja Jakirovića. (nr)

Ovako izgleda kompletan raspored: 

21.09. 21:00h: DINAMO - Astana 

05.10. 18:45h: Ballkani - DINAMO

26.10. 21:00h: DINAMO - Viktoria Plzen

09.11. 18:45h: Viktoria Plzen - DINAMO 

30.11. 16:00h: Astana - DINAMO 

14.12. 21:00h DINAMO - Ballkani 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoViktoria PlzenAstanaFK BallkaniKonferencijska liga

Ostale Vijesti