Srećko Niketić/Pixsell
Srećko Niketić/Pixsell

Dinamo s novim kapetanom: Bišćan dao traku Mišiću, dobio prednost nad Petkovićem!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.05.23. | 19:35

Mišić je dosad samo jednom nosio kapetansku traku, u Kupu u Jarmini, ali tada nije u momčadi bilo Petkovića. Je li ovo priprema za iduću sezonu, za momčad bez Livakovića i Petkovića?

Mala svečanost prije utakmice Dinama i Šibenika, legendarni desni bek iz 1982. Milivoj Bračun, uručio je Stefanu Ristovskom uokvireni dres s brojem 100. Ristovski je u Osijeku upisao svoj 100.nastup za Dinamo i ovom je prilikom dobio pljesak maksimirskih tribina, ipak je on novi ljubimac Dinamovih navijača. I mnogi baš njega vide kao novog kapetana Dinama, zbog njegova karaktera, zbog toga što uvijek daje maksimum na terenu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, u utakmici protiv Šibenika s kapetanskom trakom na ruci igrao je Josip Mišić. I, možemo reći da je to ipak svojevrsno iznenađenje. Naime, u kapetanskoj hijerarhiji prvi je bio Arijan Ademi, nakon njega Dominik Livaković, potom Danijel Zagorac i Bruno Petković. Naravno, odlaskom Ademija traku je 'uhapsio' Livaković, a sad kad je on bio na klupi, a na golu Ivan Nevistić, očekivalo se da će kapetan biti Petković. Međutim, Bišćan je traku dao Josipu Mišiću. Ne možemo reći da je nezasluženo, dapače, ali možda to govori i nešto više. Naime, Mišić je samo jednom dosad bio kapetan, u Kup susretu protiv Borinaca u Jarmini, kad nije igrao nitko od prvospomenutih. Moguće je da je to već Bišćanov pogled prema idućoj sezoni, da priprema 'teren' za odlazak Livakovića i Petkovića i traži novog kapetana pa je protiv Šibenika inaugurirao upravo Mišića. Uostalom, Petković još nije potpisao novi ugovor, mogao bi na ljeto napustiti Maksimir. Ako tako bude, novi kapetan Dinama iduće sezone, očito, bit će Josip Mišić.



Tagovi

GNK DinamoNK ŠibenikIgor BišćanJosip MišićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti