Pixsell
Pixsell

Dinamo raskinuo ugovor s crnogorskim talentom koji je prošlu sezonu proveo u Zrinjskom

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 07:01

Za seniore Plavih nije upisao niti jednu utakmicu.

Milan Vukotić, 20-godišnji veznjak rodom iz Podgorice više nije član Dinama. U Zagreb je stigao u studenom 2020., sa 18, kao jedan od najvećih talenata crnogorskog nogometa. Odmah je priključen danas ugašenom Dinamu II te je u drugom rangu hrvatskog nogometa upisao 35 nastupa uz soldinu statistiku od tri gola i sedam asistencija. Zanimljivo, odmah po dolasku u Dinamo, bio je u zapisniku utakmice seniora, u 0-2 porazu Plavih u Gradskom vrtu, kada je Osijek vodio Nenad Bjelica, a Dinamo Zoran Mamić, no odmah je vraćen u drugu momčad, a za seniore hrvatskog prvaka nije zabilježio niti jedan nastup.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo ga je prošlog ljeta poslao na posudbu u Tabor Sezenu, na zimu je pojačao i Zrinjski iz Mostara s kojim je osvojio duplu krunu. No u cijeloj prošloj sezoni, nastupajući za prvoligaše iz susjednih država, zabilježio je 13 nastupa, za Zrinjski je zabio jedan, a za Tabor upisao tri asistencije.

Sada je, nakon dvije godine provedenih u Zagrebu i jednu na posudbama postao slobodni igrač. Prije Dinama igrao je za crnogorsku Iskru i Budućnost, a bio je član svih mladih crnogorskih reprezentacija. Transfermarkt ga procjenjuje na 150 tisuća eura. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti