Dinamo prvi, Lokomotiva druga: Rijeka stradala u Kranjčevićevoj nakon projektila Kastratija (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.09.18. | 20:56

Odmah su iza Dinama nakon osam kola.

U izjednačenom prvom poluvremenu presudio je jedan trenutak genijalnosti, naime u 26. minuti se lopta nakon kornera odbila van kaznenog prostora odakle je ubačena u kazneni prostor gdje je Datković zabio glavom.  Bio je to fantastičan pogodak mladog igrača, ali vrlo moguće i zaleđe. O ovome će se sigurno puno pričati. 

U 54. minuti mogla je Lokomotiva sve riješiti jer Rijekin stoper Punčec je zaradio crveni karton, a domaći su imali kazneni udarac koji je promašio Dejan Radonjić. Ipak, nisu to skupo platili jer je 15 minuta kasnije sjajno raspoloženi Kastrati postavio konačni rezultat utakmice vrlo lijepim pogotkom. Bio mu je to peti gol ove sezone i sada dijeli mjesto drugog strijelca lige.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Ya6hteF6wzE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Mogla je Lokomotiva zabiti i još poneki pogodak, Domagoj Drožđek promašio je prazni gol u prvom poluvremenu, no mogla je zabiti i Rijeka. Ipak, pogodak iz prvog poluvremena i igrač manje bili su nenadoknadivi. Rijeka je sada četvrta s bodom manje od Osijeka i tri manje od sada druge Lokomotive.

(Foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Toni DatkovićLirim Kastrati

Ostale Vijesti