ALKIS KONSTANTINIDIS/Action Images
ALKIS KONSTANTINIDIS/Action Images

Dinamo planira otkupiti veznjaka na posudbi iz Portugala

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.03.21. | 08:30

Poznato koliko će Plavi morati izdvojiti za njegove usluge.

Dinamo bi ovog ljeta mogao otkupiti Josipa Mišića, plemenitog veznjaka Sporting Lisabona koji je u Zagreb stigao ovog ljeta na jednogodišnju posudbu nakon odlične sezone u PAOK-u.

Bivši veznjak Rijeke, koji je zajedno s Filipom Bradarićem i Matom Malešom ordinirao sredinom terena stigao je u Dinamo na posudbu s mogućnošću otkupa, a Sportske novosti javljaju kako čelni ljudi zagrebačkog kluba razmišljaju o tome da aktiviraju opciju otkupa te da od ljeta Mišić i službeno bude Plavi.

Inače, SN javlja kako otkupna klauzula iznosi 1,5 milijuna eura, što nije previše za Dinamove prilike posljednjih sezona. Uostalom, ove zime potrošen je popriličan iznos na pojačanja (i to za igrače koji će put Maksimirske 128 zaputiti tek ovog ljeta) pa je tako jasno kako 'kasica-prasica' nije prazna.

Mišić između ostalog može i rasteretiti Ademija, a to je nešto što je čelnicima Dinama itekako treba.

„Odgovaraju mi i šestica i osmice, mogu igrati na obje pozicije“, kazao je po dolasku.

Josip Mišić je za reprezentaciju Hrvatske skupio dva nastupa, s Rijekom je osvojio dvostruku krunu u Hrvatskoj, a s PAOK-om u Grčkoj. 26-godišnjak je na posudbi u Dinamu do kraja sezone, ali, kako sada stvari stoje, ipak bi se na Maksimiru mogao zadržati još neko vrijeme.


Tagovi

Josip Mišićtransferiposudba

Ostale Vijesti