Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo otputovao u Belgiju bez važnog napadača: “Teško će ga biti nadoknaditi“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.09.21. | 14:06

Modri gostuju u drugom kolu Europske lige kod belgijskog Genka

Pred nogometašima Dinama je sutrašnje gostovanje kod belgijskog Genka. Modri su danas otputovali u Belgiju, a susret je najavio trener Damir Krznar. Istaknuo je kako ih čeka izuzetna utakmica, ali da imaju znanja i moći uzvratiti ozbiljnom protivniku.

„Ispred nas je izuzetna utakmica. Oni su u prvoj utakmici na gostovanju dobili što su tražili, puni plijen. Naše je ponoviti isto na našem prvom gostovanju. Imamo dosta znanja i moći i nadam se da ćemo trkački biti raspoloženi i borbeni i da se možemo nadati dobrom rezultat“, rekao je Krznar uoči puta koji neće moći računati na napadača Denija Jurića.

Osvrnuo se i na njegov izostanak u ovoj utakmici.

„Veseli nas forma napadačkog dijela tima, idemo puni vjere da ćemo nastaviti taj niz što se pogodaka tiče. Teško će ga biti nadoknaditi. On je važan ne samo zbog realizacije, nego i zato jer je špica koja juri i ganja i ne da stoperima mira“, istaknuo je Krznar.

Dinamo je bez postignutog gola u zadnje tri europske utakmice, a Krznar ističe kako nema pritiska na igračima.

„Vjerujem da će igrači biti raspoloženi, trkački na nivou i na nivou što se faze napada tiče, da će se boriti za drugu loptu, za ničiju loptu jer što više tih lopti osvajaš, osvajaš više napada i imaš više prilika za realizaciju“, zaključio je.

Kapetan Arijan Ademi smatra da su njegovi suigrači spremni i da imaju velika očkivanja.

„Spremali smo se za ovu utakmicu i nadamo se najboljem mogućem ishodu. Svaka je pobjeda bitna za ekipu, diže samopouzdanje. Spremni smo za četvrtak“, podvukao je kapetan uoči utakmice koja se na rasporedu u četvrtak od 21 sat.


Tagovi

Damir KrznarArijan AdemiDeni Jurić

Ostale Vijesti