Dinamo odbio ponudu jednog od najskupljih španjolskih klubova za Ademija

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.01.20. | 13:08

Trebat će pojačati iznos odštete.

Kapetan Dinama Arijan Ademi nalazi se usred turbulentnog razdoblja. Iza njega je još jedna sjajna jesen u maksimirskom klubu, a sada se, kao i gotovo svakog prijelaznog roka, dovodi u kontekst odlaska. No, od toga lako moguće neće biti ništa jer se reprezentativac Sjeverne Makedonije ozlijedio i zbog problema sa stopalom pauzirati dva tjedna, potvrdio je Nenad Bjelica za Sportske novosti. 

Što se možebitnog transfera tiče, prije dva dana španjolski mediji pisali su o interesu Betisa za Dinamovog kapetana koji se našao među trojicom igrača koje ovaj klub prati, uz Guida Rodrigueza i Renata Tapiju. 

Međutim, Dinamo je odbio ponudu za svog kapetana jer nije bila dovoljno izdašna, pišu Sportske novosti. Navodno je Betis nudio puno ispod šest i pol milijuna eura, koliko je za Ademija prije godinu i pol dana nudio francuski Lille. Naravno, nije isključeno da nova ponuda stigne u redove hrvatskog prvaka, ali zasad kapetan ne napušta modri brod. S obzirom da su u ljetnom prijelaznom roku potrošili gotovo 100 milijuna eura, ne bi nas iznenadilo da šesta najskuplja momčad La Lige prema Transfermarktu podeblja ponudu.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Arijan AdemiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti