Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Dinamo odbio 10 milijuna eura od Zenita za svojeg ponajboljeg igrača ove sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.12.20. | 08:10

Modri vjeruju da za njega mogu dobit još više!

Dinamo je odbio ponudu tešku 10 milijuna eura za svojeg ponajboljeg igrača ove sezone i igrača s brojem 10 na leđima, Lovru Majera. Kako saznaju Sportske novosti, plemenitog veznjaka htio je dovesti ruski Zenit, ali ponuda od 10 milijuna eura odbijena je praktički odmah kako je stigla na adresu zagrebačkog kluba.

Majer je postao ponajbolji igrač Dinama i glavni kreator igre otkako je Zoran Mamić postao glavni trener kluba. Manje je igrao pod vodstvom Nenada Bjelice koji u svojoj momčadi nije imao mjesta za klasičnu desetku, već je on više inzistirao na igri sa dvije 'osmice' i jednom šesticom kao njihovim korektorom. Iako mladi Dinamov as može i to odigrati, baš kao i na mjestu desne polušpice (vidjeli smo u utakmicama mini Vatrenih), svima je jasno kako on najbolje i najviše od sebe može dati kad igra u sredini terena, između napadača i središnjeg veznjaka.

Plemeniti veznjak koji će za malo manje od mjesec dana na torti imati 23 svjećice ove je sezone skupio 22 nastupa za Dinamo, a pritom se može pohvaliti s pet pogodaka i osam asistencija. Da je riječ o jednom od onih igrača koji 'drugačije od ostalih udaraju loptu' vidjelo se još dok je igrao za Lokomotivu, a prije Zenita Majera su htjeli dovesti klubovi poput Newcastlea, Birminghama i Sampdorije.

Podsjećamo, Majer je na početku tjedna potpisao novi, poboljšani petogodišnji ugovor s Dinamom, ali to je samo još jedna od stavki iz kojih se da zaključiti kako za njegovim uslugama postoji veliki interes od klubova diljem Europe.

10 milijuna eura od Zenita je odbijeno, a prijelazni rok još nije ni otvoren...


Tagovi

Lovro MajerZenittransferi

Ostale Vijesti