Dinamo može, Napoli ne: Atalanta uzela bod na San Paolu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.10.19. | 20:51

Izvrsna utakmica na kultnom Sao Paolu...

Od samog starta gledali smo jednu zanimljivu utakmicu dvaju momčadi koje prakticiraju lijep i napadački nogomet.

Problemi za domaćine dogodili su se već u 10. minuti kada je radi ozljede igru morao napustiti Allan, ali nije ih to previše omelo budući da su već u 16. minuti stigli do vodstva.

Callejon je ubacio loptu s desne strane, a Maksimović nije imao težak zadatak budući da ga je Španjolac pogodio praktički „u trepavicu“ nakon čega domaći sastav dolazi u vodstvo.

 

 

Atalanta je ipak uspjela vratiti prije odlaska na predah. Izvrstan posao napravio je Toloi koji je prvo prošetao kao pored stolica kraj nekoliko igrača Napolija, odradio jedan dupli pas nakon čega upošljava Freulera koji puca ne baš tako dobro, ali lopta ide kroz noge Mereta i gosti se vraćaju u igru.

 

 

U nastavku utakmice Napoli je ubacio u brzinu više.

Iako su imali nekoliko dobrih prilika preko Milika i Mertensa treba reći kako je Atalantu u vodstvo mogao dovesti Mario Pašalić, ali njegov udarac u 52. minuti ne pogađa okvir vrata.

U 68. minuti utakmice Milik dovodi Napoli u vodstvo. Atalanta je visoko pritisnula Napoli, a nakon što je lopta došla do Ruiza, jedna točna duga lopta izbacila je trojicu braniča Atalante nakon čega je Milik izašao oči u oči sa Gollinijem kojeg prvo zaobilazi i nakon toga zabija lagan pogodak za vodstvo svoje momčadi.

 

 

Utakmica se lagano bližila kraju ali momčad iz Bergama nije se mirila s porazom. U 86. minuti ponovno je sve zakuhao Toloi koji je prekrasnom dubinskom loptom pronašao Iličića koji se manirom rutinskog strijelca snašao i mirno poentirao pored Mereta.

 

 

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a ovim bodom situacija na tablici ista je kao i uoči utakmice. Atalanta je sa tri boda ispred Napolija trećeplasirana, dok je Napoli, barem dok Roma ne odigra svoju utakmicu, zasada na četvrtom mjestu.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Nikola MaksimovićArkadiusz MilikJosip IličićAtalantaNapoli

Ostale Vijesti