Igor Šoban/Pixsell
Igor Šoban/Pixsell

Dinamo kreće po 13. naslov na 'Ramljaku', startne pobjede Udinesea i Flamenga

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.08.22. | 10:41

Naslov na turniru brani danski Odense, koji je otvorio program porazom od Udinesea (1:2), a Modre će s klupe voditi novi trener juniora Ivan Senzen

Dinamovi klinci kreću poslijepodne po svoj 13. naslov na tradicionalnom turniru 'Mladen Ramljak'. Ovo je 19.izdanje turnira, na kojem igraju kadeti i ulazni juniori, Dinamovu momčad vodit će novi trener juniora Ivan Senzen. Danas Dinamo igra u 18.15 sati protiv bečkog Rapida. S Modrima su u skupini i madridski Real te bugarski Ludogorec s kojim prva momčad ovih dana vodi borbu za plasman u play-off Lige prvaka. Naslov na turniru brani danski Odense, koji je i otvorio ovogodišnji turnir porazom od Udinesea (1:2). Nakon njih na terenu su bili Flamengo i Maccabi Tel Aviv, slavili su Brazilci 2:1..

Za Dinamo će na 'Ramljaku' igrati: Gabriel Leko, Matteo Tonon, Moreno Živković, Ivan Bukovac, Dorian Klarin, Luka Prilja, Jakov Gurlica, Fran Topić, Zvonimir Katalinić, Ivan Cvetko, Vito Čaić, Matija Ruskovacki, Zlatan Koščević, Ino Vuko, Vilim Gec, Fran Čuljak, Lenny Ilečić, Anes Krdžalić, Lovro Gubijan, Luka Lukanić, David Tabak i Luka Vrbančić.

"Želimo osvojiti ovaj iznimno jaki turnir, uvijek je dobro da naši igrači igraju protiv ovakvih momčadi", rekao je trener Ivan Senzen.

Sve utakmice poslijepodnovnog programa u četvrtak, petak i subotu kao i utakmicu za treće mjesto i finale u nedjelju prenosit će Arenasport. Dinamo sutra igra protiv Ludogoreca također u 18.15 sati, a u subotu protiv madridskog Reala u 16.15. Real, koji je sad već tradicionalni sudionik 'Ramljaka' uz brazilski je Flamengo i najveća atrakcija turnira. (T.N.)



Tagovi

Turnir Mladen RamljakGNK DinamoReal Madrid junioriLudogorecRapid BečMaccabi Tel AvivUdineseOdense

Ostale Vijesti