Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Dinamo je došao u Osijek, ali Miereza nije 'upecao'. 'Nema sastanka, nema niti ponude, Dinamo nije opcija!' A onda je i zabio...

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.09.23. | 21:05

Osječani su ostali pri svome, Mierez neće u Dinamo i tu je za njih kraj priče

Dinamo je došao u Osijek, prvi put na Opus Arenu, po dva 'skalpa'. Prvo, tri boda, toliko bitna u borbi za naslov i drugo - Ramon Mierez. Sanjaju u Maksimiru argentinskog napadača, to je već preraslo u opsesiju, jer, zadnjih su dana iz Dinama dolazile neslužbene informacije kako se oko Miereza pregovara i kako bi sve trebalo uskoro biti dogovoreno. Čak se pričalo da će u nedjelju uoči utakmice delegacije dvaju klubova sjesti za isti stol i razgovarati oko Mierezova transfera. Iz Osijeka su čitavo vrijeme tvrdili suprotno, kako Mierezov odlazak u Dinamo uopće nije tema, niti će biti, odmah su jasno i glasno rekli da Argentinca neće prodati nikome pa ni Modrima ispod cijene. A cijena je minimalno pet milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Pitali smo se danima tko je u pravu, tko u krivu i u Osijeku se, definitivno, uvjerili da su domaćini imali jače i točnije argumente, da je priča o dolasku Miereza u Dinamo utopija. Ima, doduše, još vremena do ponedjeljka u ponoć, kad Modri trebaju prijaviti momčad za Konferencijsku ligu, ima vremena i do 8.rujna, do kraja prijelaznog roka za igrače koji bi igrali samo HNL, ali po onome što smo vidjeli i čuli na Opus Areni prije utakmice, Mierez je od Dinama udaljen gotovo jednako kao od Barcelone. Iz osječkog kluba i oko njega čuli smo informaciju da nikakvog novog razgovora nije bilo, niti su se klupski čelnici uopće sastali da bi pričali o Mierezu. Nije bilo niti zajedničkog ručka dvaju klubova! Pa, iako je prema nekim drugim informacijama sam Mierez, kad je čuo za Dinamov interes, izrazio želju za odlaskom u Zagreb, Osijek ne popušta. Jer, Dinamova ponuda, ako je uopće postojala konkretno, na papiru, nije zadovoljila ni približno Osijekove apetite. I teško da se u iduća 24 sata ili nekoliko dana mogu približiti.

Tako je sve ostalo na onome da je u Osijeku svojevremeno bila Dinamova delegacija u sastavu Milićević-Podnar-Čakarun(?), koja je, usput, promašila stadion i na pregovore došla na Gradski vrt umjesto na Pampas. I time pokazala svoju ozbiljnost i poznavanje situacije. Naravno, da se u Osijek ta anegdota još uvijek prepričava kad se govori o potencijalnom transferu Miereza u Maksimir.

Ostavimo još mali upitnik do kraja prijelaznog roka, ali sudeći po onome što je ponudila nedjelja, Mierez je uistinu daleko od Dinama. A onda je već u sedmoj minuti Mierez i zabio za vodstvo Osječana. Kakav fijasko Modrih u 'slučaju Mierez'.



Tagovi

Ramon MierezNK OsijekGNK DinamoSergej JakirovićHNL

Ostale Vijesti