Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo i Šibenik sve dogovorili, slijede pregovori s igračem

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 12:26

Napadač je na pragu Maksimira

Dinamo i Šibenik postigli su dogovor oko dolaska napadača Denija Jurića na Maksimir. Posao još nije zgotovljen jer se oko ugovora trebaju dogovoriti Modri i napadač, javljaju Sportske novosti.

Prema informacijama Sportskih novosti, na meti Dinama je i Taichi Hara, Japanac iz Istre koji je odigrao odličnu polusezonu u Istri i Modrima zabio dva pogodaka u finalu Kupa. Ukoliko Dinamo ne postigne dogovor s Jurićem prebacili bi se na Japanca.

Dinamo u ovom trenutku nema potrebe dovoditi obojicu jer Mario Gavranović ima ugovor s Modrima do 2023. godine, Komnen Andrić se vraća s posudbe, a još uvijek nema ni ponuda za Brunu Petkovića.

Jurić je ove sezone bio najbolji strijelac Šibenika s 11 zgoditaka u 32 nastupa. U Šibenik je stigao iz Rudeša, a ranije je igrao za Solin, Triglav, Sesvete i drugu momčad Hajduka.

„Dolaske smo riješili. Nadam se da će odlazaka biti što manje. A ako netko ode, onda ćemo eventualno reagirati po tom dolasku.", izjavio je nakon jučerašnje pobjede protiv Šibenika trener Dinama Damir Krznar.


Tagovi

Deni JurićNK ŠibenikDinamo ZagrebHNL

Ostale Vijesti