Dinamo i Jovićević s velikim pojačanjem na Bayern

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.02.20. | 09:08

Za dva tjedna maksimirsku mladost čeka veliki test.

Dinamo je riješio u svoju korist jedan od glavnih projekata ove zime, što je svakako bilo dovođenje Matiasa Godoya iz Argentine, pogotovo uzevši u obzir da je jasan interes dolazio i od strane Inter Miamija velikog Davida Beckhama.

Mladac će se, dakako, polako integrirati u momčad, a s obzirom da je tek napunio 18 godian prije nešto više od tjedan dana, na raspolaganju je i za mlade selekcije maksimirskih Modrih.

Kako javljaju Sportske novosti, u klubu planiraju Godoya prijaviti za UEFA-inu Ligu prvaka mladih, što znači da bi bio na raspolaganju Igoru Jovićeviću 4. ožujka protiv vršnjaka velikog Bayerna iz Münchena.

Mladi je igrač, razumije se, veoma inspiriran i ohrabren lijepom pričom Danija Olma, te se nada sličnom putu u skoroj budućnosti svoje nogometne karijere.

„Dinamo je najvažniji i najveći hrvatski klub, konstantno igra europska natjecanja, i to je bio jedan od glavnih razloga zašto sam došao. Naravno i da je razvoj Danija Olma ono što me je također ohrabrilo da dođem ovdje.“, priznao je mladi Argentinac.

Dinamo je prije točno tjedan dana izborio osminu finala juniorske Lige prvaka  boljim izvođenjem jedanaesteraca u Kijevu protiv tamošnjeg Dinama, nakon što je utakmica u 90 minuta okončana s 0:0. Junak utakmice bio je vratar Renato Josipović obranivši dva veoma teška jedanaesterca u raspucavanju.

(foto: Reuters)


Tagovi

Dinamo junioriJuniorska Liga prvakaMatias GodoyIgor Jovićević

Ostale Vijesti