Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo ga je prodao u Mađarsku za 1.5 milijuna, slobodan je igrač od ljeta, a propao mu je i plan povratka u Tursku

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.01.23. | 09:38

Dugo je već bez kluba, a postoji mogućnost da se vrati u domovinu

U ljeto 2014. na Maksimir je stigao tadašnji junior Liverpoola Armin Hodžić, a u Dinamu je tijekom karijere upisao 111 nastupa i zabio 51 gol. Igrajući za Modre stekao je status reprezentativca BiH, a onda je u ljeto 2018. prodan u mađarski MOL Fehervar za milijun i pol eura. Nakon dvije godine u Mađarskoj išao je i jednu sezonu na posudbu u tursku Kasimpasu, a onda je prošlog ljeta ostao bez posla u Fehervaru.

Od ljeta traga za novim angažmanom, a krajem prosinca bio je u Turskoj gdje je trenirao s bivšim klubom, no nije na kraju potpisao ugovor. Nakon završetka suradnje s Mađarima vratio seu Sarajevo gdje i dalje čeka novi angažman.

Kako javlja SportSport.ba, mogao bi ga dobiti u klubu u kojem je ponikao. Naime, Željezničar mu je i ranije slao signale i pokazivao želju za njegovim potpisom, tako da nije isključeno da se vrati na Grbavicu odakle se kao tinejdžer otisnuo u Englesku.

Sa Željom je osvojio već BiH prvenstvo u sezoni 12/13, a za reprezentaciju je upisao 14 nastupa i zabio tri gola. Najtrofejniji period mu je bio s Dinamom gdje je osvojio tri naslova prvaka i tri Kupa, a s mađarskim MOL-om je osvojio Kup. (rv)


Tagovi

Armin HodžićŽeljezničarbosna i hercegovina

Ostale Vijesti