REUTERS/Issei Kato
REUTERS/Issei Kato

Dinamo dogovorio japanskog lijevog beka? Nedavno je igrao protiv Kovačića i Gvardiola

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.12.23. | 21:35

Ime Takuya Ogiwara spominje se u krugovima Dinama

Japanski mediji tvrde - Dinamo je dogovorio lijevog beka i on je iz Japana. Prema tamošnjim napisima, radi se o Takuyi Ogiwari, 24-godišnjaku koji trenutno igra za tamošnje Urawa Red Diamondse.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dijamanti su azijski prvaci, a Ogiwara je za njih u prot4ekloj godini skupio 51 nastup, pri tome upisao jedan gol i četiri puta asistirao. Osim toga, prošloga su tjedna igrali u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva gdje su se suprostavili Manchester Cityju Matea Kovačića i Joška Gvardiola. Možebitni budući dinamovac u toj je utakmici zaigrao od 57. minute.

Ogiwarina statistika protiv Man. CityjaOgiwarina statistika protiv Man. Cityja


Njegovo se ime spominje po hodnicima Maksimirske 128, a Japanci idu toliko daleko da tvrde da je sve već dogovoreno. Jasno, podsjećaju i na to kako je Dinamo već ranije doveo Takura Kaneka na posudbu s opcijom otkupa, a tako bi vjerojatno bio dogovoren i posao s Ogiwarom.

Tamošnji mediji dodali su i kako je Ogiwarino ime povezano s nekim drugim europskim klubovima, no lijevi bek se odlučio za Dinamo, između ostalog u nadi da će među Plavima izboriti minutažu pa se nametnuti i japanskom izborniku te dobiti poziv u reprezentaciju. Prošao je sve mlađe selekcije Japana, ali za A vrstu još čeka poziv. (eg)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Takuro KanekoGNK DinamoGermanijak transferitransfer blogtransferiZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti