Dinamo bez Sammira slavio protiv Dnjipra u Turskoj

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.01.17. | 18:31

Nogometaši Dinama nastavljaju s pobjedama u sklopu priprema za nastavak sezone.

U prvoj prijateljskoj pripremnoj utakmici u Turskoj, 'Modri' su u Beleku slavili protiv Dnjipra sa 3:1. Momčad iz Ukrajine je prva povela, već u devetoj minuti zahvaljujući Dovbyku, a na 1:1 je u 38. minuti izjednačio Gojak. U drugom poluvremenu je Dinamo preokrenuo rezultat. Vodstvo hrvatskom prvaku je donio Machado u 53. minuti, a konačan rezultat postavio je u 88. minuti Pavičić.

Trener Ivajlo Petev je prema najavama, dao priliku većini igrača pa su u dva poluvremena igrala dva sastava. U prvom dijelu na vratima je bio Livaković koji se vratio iz reprezentacije, u obrani su igrali Stojanović i Sosa na bokovima te stoperi Sigali i Perić. Sredinu su čuvali Olmo i kapetan Antolić, dok su ispred igrali mladi Olmo, Gojak i Ćorić. Špica je u prvom dijelu bio Hodžić. Nije Petev koristio usluge novopridošlog Sammira te Benkovića.

Nakon ispita s Ukrajincima Modri idu dalje s pripremama i treninzima dva puta dnevno, a sljedeći im je protivnik Zagłębie Lubin iz Poljske. Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 26. siječnja, s početkom u 17:00h po lokalnom vremenu (15:00h po hrvatskom vremenu). 

Dinamo: Livaković - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa – Moro, Antolić – Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić; drugo poluvrijeme: Zagorac - Matel, Lešković, Schildenfeld, Pivarić - Pavičić, Knežević - Fiolić, Machado, Šitum - Henriquez

Dnjipro: Kucher, Vlad, Adamyuk, Svatok, Safronov, Nagiev, Kochergin, Cheberko, Lunyov, Dovbyk, Balanyuk; još su igrali: Lunin, Lopyryonok, Polyovyy, Cheberyachko, Luchkevych, Sukhar, Kravchenko, Gomenko, Kogut, Vakulko, Khuchbarov, Kozhushko

(Foto: GNK Dinamo)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Prijateljska utakmicaDnjipro

Ostale Vijesti