Dinamo bez petorice, Bjelica van kadra ostavio dojučerašnjeg startera

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.08.19. | 07:54

Konkurencija je prejaka.

Nogometaši Dinama večeras će od 21 sata braniti sjajnu prednost iz prve utakmice play-offa za Ligu prvaka. Hrvatski prvak na Maksimiru je s 2:0 slavio protiv Rosenborga, čime je stigao na korak do plasmana u grupnu fazu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. 

Opreza, dakako, nikad ne smije biti dosta. Pamtimo da je svojedobno zagrebački klub imao nevjerojatne muke protiv Malmoa, iako su imali 4:1 kapital iz domaće utakmice. Tada je Ivan Kelava čudesnim obranama u završnici dvoboja spasio Modre, stoga se nadamo da ćemo ovaj puta gledati malo bolji scenarij. 

Što se tiče sastava kojim Nenad Bjelica raspolaže, izvan kadra ostalo je pet igrača. Konkurencija je jednostavno prejaka, a sada je dodatno zaoštrena dolaskom Lukle Ivanušeca, koji će se prvi puta naći na klupi za rezerve. U Norvešku nisu doputovali Andrić, Moharrami, Kadzior, Marin i Moubandje, tako da će do željenog cilja Zagrepčani morati stići bez njihove pomoći. Posebno je intrigantno da je van kadra ostao Damian Kadzior, koji je na početku sezone bio starter protiv Saburtala. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Dinamo ZagrebKomnen AndrićSadegh MoharramiDamian Kadzior

Ostale Vijesti