Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo B deklasirao Sociedad uz četiri pogotka Bartola Barišića

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.01.22. | 22:21

Druga momčad Dinama upisala je visoku 5:2 pobjedu protiv momčadi Real Sociedad u 3. kolu međunarodnog prijateljskog turnira Al Abtal International Cup u Španjolskoj.

Dobre vijesti stižu iz Španjolske!

Dinamo je u Španjolskoj, s drugom ekipom svladao kolege iz Baskije, i to usred Madrida gdje su Španjolci srušeni s nevjeroatnih 5:2.

Sve je bilo odlučeno već nakon pola sata. Krvnik - Bartol Barišić. 19-godišnjak koji je karijeru započeo u Sesvetama je danas u 30.minuti imao 3:0, do poluvremena još jedan pogodak, svi Bartolovih ruku djelo. Sjajno se nadopunjavao s Katinićem kojeg TM smatra vrhunskim talentom, a tu je i Soldo koji je uputio nekoliko kvalitetnih lopti. Poprilično neobična utakmica je ponudila i dva crvena kartona, oba za Dinamo. Prvo je Marko Josip Čavara nespretno udario protivnika tijekom borbe za loptu i sudac procjenjuje da je to start za crveni karton, a zatim je Braun nakon drugog prekršaja dobio drugi žuti karton. 

Tek tada je Sociedad malo stisnuo i stigao do dva počasna pogotka, s dva igrača više. Sve u svemu, odlična partija Plavih u Španjolskoj, no akciji tu nije kraj.

U idućem kolu 30. siječnja Dinamo će igrati protiv momčadi Green Future Falcons, ekipe sastavljene od mladih talentiranih igrača iz Saudijske Arabije. Plavi su do sada u skupini odigrali 1:1 s ekipom Olympique Marseille, Valencia je bila bolja od naše momčadi uz 4:3, dok je sada stigla prva pobjeda 5:2 protiv Real Sociedada.

Momčad Dinama otputovala je u kombiniranom sastavu juniora i B ekipe, a trener Damir Krznar uoči puta u Španjolsku najavio je da plavi u ove dvije utakmice žele ostvariti dobre predstave uoči nastavka drugog dijela sezone.


Tagovi

Dinamo IIReal Sociedad

Ostale Vijesti