null
null

Diamantakos: „Dat ću svoj dres igračima Galatasarayja ako me pitaju“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.09.20. | 11:11

Zanimljivo...

Nekadašnji reprezentativac Grčke u svom je debiju zabio prvijenac za Hajduk (2:2, Slaven Belupo), a bio je jako opasan i po gol Dinama u drugoj svojoj utakmici za novi mu klub kojeg su Splićani tijesno izgubili na domaćem terenu (1:2).

Diamantakos je u razgovoru za Dalmatinski portal najavio utakmicu trećeg pretkola Europske lige u kojoj se Bili imaju jako zahtjevnog protivnika, turskog velikana Galatasarayja.

„Hajduk je velika momčad, jedna od najvećih u Hrvatskoj. Mislim da je to korak naprijed za mene. Uvijek se bori za naslov, a imam i priliku igrati u Europi. U Splitu je odlično, momčad je dobra. Sretnem navijače u gradu, sve je dobro, uživam ovdje. Došao sam jer vjerujem da mogu pomoći klubu u ostvarenju dobrih rezultata. Imam iskustvo, želim pomoći mladim igračima“, rekao je Grk, nakon čega se osvrnuo na Galatasaray:

„Vidjet ćemo našu snagu i level. Svi igrači jedva čekaju utakmicu. Nadamo se prolasku dalje, a zatim i ulasku u skupine Europske lige. Znamo da su dobra momčad. Imaju dobre igrače, žele igrati nogomet. Moramo biti kompaktni i agresivni, čekati kontranapade. Gledao sam utakmicu. Vidljivo je da u tranziciji imaju probleme“, dodao je 27-godišnjak.

Grčki napadač dobio je pitanje može li prognozirati rezultat…

„Ha, ha...Dovoljno je i 0:1. Moramo biti koncentrirani i kompaktni. Ako budemo dobri u obrambenom dijelu i sačuvamo našu mrežu obavili smo veliki dio posla. Mi u napadu ćemo sigurno barem jednom zabiti. Zabijali smo u svih pet utakmica do sada, pa ćemo i Galatasarayu“, govori Diamantakos, nakon čega je dao svoje viđenje razmjene dresova s drugim igračima.

„Dresovi se ne mijenjaju zbog problema s koronom. Bolje da je tako, ne želimo dodatne probleme. Inače to ni ne radim. Respektiram protivnika, ali nikad ne bih tražio njihove dresove. Ako oni žele moj neka slobodno pitaju. Dat ću im svoj bez problema“, zaključio je novi miljenik splitske publike.

Cijeli intervju u izvornom obliku pročitajte OVDJE.

(foto: Screnshoot)

 


Tagovi

GalatasarayEuropska ligaDimitrios Diamantakos

Ostale Vijesti