Di Marzio najavio veliki zaokret: Cavani izigrao Atletico, karijeru nastavlja u Serie A?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 20.05.20. | 09:32

Ovo mu neće oprostiti, kako navijači Atletica, tako ni navijači Napolija čiji je član bio tri sezone.

Prema negovim saznanjima, Inter je klub koji se spominje kao njegov novi potencijalni poslodavac, a navodno su razgovori u dosta ozbljnoj fazi što bi značilo kako ova priča itekako ima uporište.

Nakon što je postalo potpuno jasno kako su izglubili Mertensa koji ostaje u Napoliju, Conte i njegovi suradnici sve su svoje snage prebacili na to da osiguraju potpis ovog fantastičnog napadača koji za nešto više od mjesec dana i službeno postaje slobodan igrač.

Talijanski mediji pišu kako Atletico ne odustaje od Cavanija, ali da su u priču uključeni i Manchester United te Newcastle. Ipak, Englezi u ovom trenutku nisu realna opcija...

Valja istaknuti kako Conte u svojoj svlačionici ima sličnog napadača u vidu Romelua Lukakua, a budući da je Belgijac ujedno i najvećih zvijezda kluba, potencijani dolazak Cavanija sigurno ne bi prihvatio baš najsretniji.

Za kraj dodajemo kako Cavanijev ostanak u Parizu definitivno otpada, a razlog toj odluci leži u tome što je Urugvajac nezadovoljan njegovim statusom i vjeruje da klub dovođenjem Icardija samo pokazao kako mu ne vjeruju više i kako je njegovo vrijeme u francuskoj metropoli isteklo.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Edinson CavaniAntonio ContetransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti