Desetorica dinamovaca u opasnosti da ne igraju derbi s Hajdukom

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.07.20. | 10:57

Kao da Jovićeviću nije dovoljno nezgodno s obzirom na aktualnu formu...

Posljednji ovosezonski derbi u Prvj hrvatskoj nogometnoj ligi Dinamo i Hajduk odigrat će 12. srpnja na Maksimiru (21:05). Nakon minimalne pobjede Splićana na Poljudu, a potom i remija te uvjerljive pobjede Zagrepčana, dva najveća hrvatska kluba susrest će se krajem sljedećeg tjedna u posljednjem ovosezonskom međusobnom okršaju.

Ipak, prije toga, momke Igora Tudora očekuje izravan okršaj za drugo mjesto u 33. kolu protiv Osijeka ove nedjelje (18:55), a isti dan dva sata kasnije igrači Igora Jovićevića idu na gostovanje na Rujevicu.

Kao da sama forma 'Plavih' i poprilično skromna razina igre nije dovoljan problem novopečenom strategu momčadi iz Maksimirske, uoči ogleda s Riječanima Jovićević ima i probleme sa slaganjem ekipe za taj ogled.

Naime, čak desetorica igrača Dinama su u opasnosti od trećeg žutog kartona koji bi ih, ako ga dobiju protiv Rijeke, suspendirao te ne bi mogli konkurirati za derbi s Hajdukom na Maksimiru.

To su redom Ademi, Gojak, Gvardiol, Ivanušec, Kadzior, Kulenović, Leovac, Majer, Moharrami i Moro.

Iako 'Modrima' ove utakmice više nemaju nikakvu rezultatsku težinu, sigurno je da Jovićević ne želi dodatno klimati svoju stolicu te mu je cilj što prije steći povjerenje uprave i navijača.

(Foto: Luka Stanzl/Pixsell)


Tagovi

Nikola MoroSadegh MoharramiLovro MajerMarin LeovacSandro KulenovićDamian KadziorLuka IvanušecJoško GvardiolAmer GojakArijan Ademi

Ostale Vijesti