Dejan Stanković u tajnoj misiji na Maksimiru: Inter želi Pjacu već u siječnju!?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.10.15. | 17:26

Dinamo ne isključuje mogućnost transfera u zimskom prijelaznom roku, no moguće je da pričekaju i kraj Eura 2016.

Marko Pjaca mogao bi već u siječnju postati treći Hrvat u Interu, nakon Ivana Perišića i Marcela Brozovića. Milanski klub ozbiljno je zagrizao za talentiranog ofenzivca Dinama i novopečenog hrvatskog reprezentativca, a talijanski mediji tvrde kako ga je Dejan Stanković u utorak gledao na utakmici Lige prvaka protiv Olympiakosa.

„Interovo zanimanje za Pjacu došlo je do te faze da ga je Stanković gledao uživo na Maksimiru. Ljajić i Perišić se teško privikavaju na novi klub, te čelnici sada traže novu snagu u napadu. Pjaca bi se savršeno uklopio u Mancinijevu formaciju 4-2-3-1“, pišu Talijani.

Kontaktirali su čak i uglednog hrvatskog menadžera Marka Naletilića, koji brine o karijeri Pjace.

„Ne znam jesu li čelnici Intera bili na Maksimiru, ali znam da se Inter zanima za Pjacu, kao i brojni drugi europski klubovi. Ipak, zasad još s nikim nismo krenuli u pregovore. Dinamo ne isključuje transfer u siječnju, no nigdje im se ne žuri. Sve ovisi o ponudama, ali može se očekivati da pričekaju i kraj Europskog prvenstva, jer Pjaca će vrlo vjerojatno biti dio hrvatske reprezentacije u Francuskoj“, kazao je Naletilić.

Ime Marka Pjace proteklih mjeseca spominjalo se u istoj rečenici i s Bayernom, Borussijom Dortmund, Man Cityjem, Man Unitedom... Prošle zime Dinamo je za njega odbio ponudu tada talijanskog drugoligaša Bologne, vrijednu osam milijuna eura. Talijanski mediji procjenjuju da bi Zdravko Mamić nakon Eura za 20-godišnjeg krilnog napadača mogao tražiti čak 25.000.000 eura...

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko PjacaDinamo ZagrebInterDejan Stanković

Ostale Vijesti