Dejan Lovren izabran u najgoru momčad Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.05.15. | 15:45

Nogometni portal Squawka odabrao je najgoru momčad u Premiershipu ove sezone, a svoje mjesto u 'idealnoj' postavi našao je i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Lovren je, zajedno s Mikeom Williamsonom iz Newcastlea, zauzeo mjesto u središnjici obrane, a Squawka ističe kako je on jedan od promašaja kluba s Anfielda ove sezone.

„Lovren prošle sezone u Southamptonu nije mogao pogriješiti i njegovo dovođenje na Anfield bilo je potpuno logično. No, svi smo bili u krivo. Njegova ponižavajuća sezona može se pojasniti u samo jednom statističkom podatku – Lovren je napravio šest obrambenih pogrešaka, najviše u cijelom Premiershipu“, pišu na Squawki.

Inače, u najgoroj postavi se našlo mjesta za još jednog igrača Liverpoola, Glena Johnsona, a najviše je igrača Newcastlea, njih trojica. U najgoroj postavi su i dva igrača Hulla te po jedan iz Leicestera, Sunderlanda, QPR i Tottenhama.

Najgora postava Premiershipa:

Tim Krul (Newcastle) – Glen Johnson (Liverpool), Dejan Lovren (Liverpool), Mike Williamson (Newcastle), Paul Konchesky (Leicester) – Gaston Ramirez (Hull), Tom Huddlestone (Hull), Jack Rodwell (Sunderland), Junior Hoilett (QPR) – Roberto Soldado (Tottenham), Emmanuel Riviere (Newcastle)

(Foto: Action Images)


Tagovi

Dejan Lovrensquawka

Ostale Vijesti