Debakl Splita u Osijeku - Šušak krenuo s uvjerljivom pobjedom

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.02.15. | 16:54

Ivo Šušak je odlično krenuo u svoju epizodu u Osijeku. U Gradskom vrtu je s uvjerljivih 4:0 pobijedio Split.

Nakon što je Osijek otpustio Tomislava Rukavinu, u Gradski vrt je stigao iskusni trener koji je očigledno u kratkom roku uspio prodrmati momčad. Danas je Osijek bio puno bolja momčad od Splita koji ima europske želje dok je Osijeku glavna briga opstanak.

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:0, a jedini je gol postigao Perošević koji je volejem s 10-ak metara doveo Osijek u vodstvo. S tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme, a u nastavku su domaćini postigli još tri gola. Prvo je zabio Škorić novim volejem, a festival sličnih udaraca nastavio je Vojnović, koji je ove zime u Osijek došao iz Splita. Konačnih 4:0 postavio je Škorić iz kaznenog udarca kojeg je sam izborio.

Osijek je ovom pobjedom došao na 18 bodova, bod više od Istre i dva od Zadra, ali obje momčadi tek trebaju igrati svoje utakmice 21. kola. Split je na 6. mjestu s tek 22 boda, a Zoran Vulić nije slavio niti u svojoj drugoj prvenstvenoj utakmici na klupi kluba iz parka mladeži. U prošlom kolu je remizirao s Istrom, a sada  je doživio debakl u Osijeku.

Prva HNL, 21. kolo:

Osijek - Split 4:0 (Perošević 34', Škorić 67', 84'-11m, Vojnović 72')

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivo Šušak

Ostale Vijesti